top of page
Teatro

ESPECTACLES

Show "Revienta"

Es tracta d'un espectacle entre concert i sessió DJ retro. Amb la part reivindicativa stopgordofobia i stophomofobia.

Una cita amb la Brigitta

Un trepident viatge de música, efectes visuals, cançons populars, anècdotes, ironies sobre l'actualitat, riures sense descans, fins a culminar amb un sorprenent i emotiu xim-pum final: la cita. Una celebració de la vida, del passat i del present, i sobretot de l'amor. Teaser

vertic_880_0_edited.png

MegaShows amb drag Català

La Mega Pubilla, autoproclamada pubilla de Catalunya, és una de les primeres artistes en potenciar el drag en català i té diversos espectacles propis adaptats al públic que s'hagi d'adreçar.

Parla-en-catala-reina-840x534.jpg

Les aventures de Santa Jordina i Sant Jordi

Obra de teatre infantil i familiar que combina teatre i titelles amb música en directe.

WhatsApp Image 2023-10-16 at 18.01.55.jpeg

Les nostres carrosses

Necessites una carrossa per ambientar la fesva festa del Nadal, de Reis, de Carnaval... o d'una festa privada? Fica't en contacte amb nosaltres.

IMG_3780.JPG

Manifest

Manifest, és un monòleg dansat que narra la història de la Mar i la seva relació amb la dansa. Un diàleg intern entre goig i rebuig, sobre el cos i les limitacions.

IMG_6669.jpg

Les Castanyeres

Una obra de teatre divertida, musical i transgressora que preserva la tradicio de la tardor a Catalunya a través d'una història de quatre generacions. Pensat per a públic familiar, infantil i general.

LesCastanyeres.jpeg

Música amb cor - Cor Flumine

Cor Flumine som una formació vocal de 14 components fundada l’any 1996 a Tortosa. Som un grup dinàmic, amants de la música, que des dels inicis vam voler trobar-nos per cantar, aportant al panorama coral estils musicals diferents, posades en escena innovadores, fent un treball vocal acurat, amb el desig de gaudir de la música a través de les veus.

slider4.jpg

Papallones màgiques

Fica un espectacle de llum i dansa a la teva festa més màgica... i desperta la il·lusió de la infància.

DSC03160.jpeg

La Mare i el Pare Noel

Fes del Nadal, la festa més màgica i igualitària amb un espectacle que porta els personatges mítics d'aquestes festes amb els elfs i elfes.

DSC03124.jpeg
bottom of page