top of page

ESPECTACLES AMB AIRES A LA CASTANYADA

L’Associació Cultural Okay Productions crea La Castanyada i l'espectacle infantil Les Castanyeres.

La Castanyada és l'activitat que s'organitza a l'entorn de l'obra teatral i que, a Roquetes, es fa al Pati dels Til·lers, on té lloc venda de castanyes i xocolata calenta i també tallers infantils de pintura i dibuix. L'activitat va nàixer l'any 2022. Està pensada per ser organitzada de manera conjunta amb una administració local, com és el cas de l'Ajuntament de Roquetes que ha co-organitzat les dues primeres edicions d'aquesta proposta infantil i familiar.

La Castanyada i Les Castanyeres són espectacles combinables que poden dur-se a terme a diversos municipis durant la setmana prèvia al 31 d'octubre i estan pensades per a publics familiars amb activitats gastronòmiques i infantils. 

Les Castanyeres és un nou espectacle que, en aquest cas està adreçat al públic infantil, per recuperar les tradicions catalanes. Avarca les quatre generacions d’una família que s’ha dedicat tota la vida a vendre hortalisses i, en concret, castanyes durant l'època de tardor. La proposta aglutina una part musical i una interacció amb el públic infantil que durant mitja hora estarà immers al menjador de casa de les protagonistes. 

LesCastanyeres.jpeg
WhatsApp Image 2023-11-17 at 16.20.42 (1).jpeg
cartell-castanyada-okp-tv.png

GALERIA D'IMATGES 2022

bottom of page