top of page
COLORS-ON-TOUR_1364x200.gif

Aquest 23 d'abril torna Santa Jordina i Sant Jordi a Roquetes

  • L’Associació Cultural Okay Productions i l’Ajuntament de Roquetes han organitzat conjuntament un contacontes de creació pròpia amb manualitats

  • L’activitat començaran a les 11h a l’escenari nord del Carrer Major de Roquetes fins les 12h amb la finalització del contacontes

L’Ass. Cultural i LGTBI+ Okay Productions transforma enguany una proposta cultural única a Catalunya que ja va estrenar l’any passat per celebrar la diada de Sant Jordi. L’entitat està compromesa amb el treball per la igualtat de gènere i la visibilitat de referents i és per això que pujarà als escenaris amb la continuació de la història de l’espectacle infantil igualitari anomenat “Santa Jordina, Sant Jordi i el drac Cinto”.


La història s’explica a través d’un conta-contes amb actors i titelles que té com a protagonistes la Jordina i el Jordi, dos aventurers que s’endinsaran als camps de la pagesia ebrenca. La creació del conte és obra de l’artista Griselda Fornós qui interpreta un dels papers juntament amb l’actor tortosí Felipe Tallada. Ho faran acompanyats de personatges de fantasia en forma de titelles i amb música en directe. Les activitats, organitzades de forma conjunta amb l’Ajuntament de Roquetes, seguiran amb els tallers de manualitats inspirades amb la història del conte i amb la creació de roses a partir de la mà dels i les infants que vinguin a l’acte.


El cartell i els elements de l’espectacle els ha dissenyat el grafista Alberto Lamote de Grignon i les noves titelles que s’incorporen son obra de Montse Vilanova Martínez.


L’activitat està adreçada al públic familiar i amb la participació del públic infantil. Tindrà lloc a l’escenari nord del Carrer Major de Roquetes a les 11h i fins les 12h. A la història enguany s’hi sumen nous personatges als ja existents. L’any passat es va estrenar amb Santa Jordina, Sant Jordi, El drac Cinto, el conill Evarist, Elf, La Bruixa Manelica, El Llop i s’hi sumen l’Esquirol i l’Àliga.




5 views0 comments

Comments


bottom of page