top of page
upe.gif

Condemnem i repulsem l'atac a la llibertat amb agreujant d'odi a Tortosa


Des de l'Associació Cultural Okay Productions lamentem i condemnem els atacs vandàlics de les pintades LGTBI fòbiques que han aparegut a la ciutat de Tortosa aquest matí. Una pintada amenaçadora que ataca de forma directa les llibertats del col·lectiu LGTBIQ+ i que fica palès el motiu pel qual hem de continuar estant en peu de guerra. Aquestes actituds són rebutjades i no tenen cabuda en la nostra societat.

La bandera de l'arc de Sant Martí representa la diversitat, representa una mirada al món amb colors i representa un col·lectiu que a ple segle XXI ha de continuar denunciant actituds que haurien d'estar erradicades per treballar en lluites de transformació. Ens preguntem el perquè de l'orgull i el motiu pel qual és necessari fer-lo en un entorn rural com les Terres de l'Ebre. I els arguments són múltiples: començant per condemnar aquests atacs a la llibertat i continuant per erradicar amb les agressions LGTBI fòbiques que hi ha a les cases de moltes persones del col·lectiu que estan passant mals tràngols per viure la seva diversitat i llibertat en entorns familiars o socials.

Repulsem de forma enèrgica l'atac i demanem a les autoritats policials que actuïn per aplicar la llei a les persones que han comès l'atac amb l'agreujant de crim d'odi i discriminació. Ni un pas enrere, continua la lluita més diversa i amb més colors que ha existit mai. No consentirem cap amenaça, cap crim i cap agressió. Amb força, unides i per una societat diversa.


22 views0 comments
bottom of page