top of page

El Pare Noel arribarà a Roquetes el proper 12 de desembre de la mà de Disney i l’Il·lusionista MJ

  • L’activitat l’organitza Okay Productions i compta amb el suport de l'Ajuntament de Roquetes i de la Diputació de Tarragona

  • Està previst que el Pare Noel arribi a les 18h als Pilans i faci una rúa pel carrer principal


Amb l’objectiu de donar un impuls al comerç local i donat que arriben les festes de Nadal, l'Associació Cultural Okay Productions ha organitzat l’arribada del Pare Noel amb una rúa que transcorrerà de la urbanització dels Pilans fins al Mercat Municipal. L’acte compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roquetes i amb el suport de la Diputació de Tarragona.


Serà el proper 12 de desembre quan, a les 18h, el Pare Noel arribarà a la urbanització dels Pilans, a Roquetes, i d’allí es disposarà a recórrer amb una carrossa les artèries principals del municipi. L’objectiu és que els xiquets i xiquetes amb els seus pares l’acompanyin fins al Mercat Municipal on hi haurà preparat un espai per recollir les cartes, per adquirir un got de xocolata calenta a preu de 2€ mentre l’il·lusionista MJ amenitzarà l’acte.


Com remarca Roger Font, el president d’Okay Productions, “l’acte vol posar en valor el teixit comercial de Roquetes i per això la rúa la farem passar per una de les vies principals on hi ha la majoria d’empreses de comerç local”. L’acte comptarà també amb el suport de la Policía Local de Roquetes i de l’àrea de seguretat de l’entitat. Juanjo Gasulla, responsable de seguretat d’OKP ja ha avançat que “vetllarem per la seguretat de tots, demanant respectar les distàncies i també portar mascareta a l’interior del recinte del Mercat Municipal. Donat que el recorregut de la rúa és llarg, hem incorporat dos vehicles de seguretat extra i 4 persones que acompanyaran caminant els baixos de la carrossa”.

L’acte serà possible també gràcies a FestesFiestas i el dissenyador del cartell, Alberto Lamote de Grignon.

26 views0 comments
bottom of page