top of page

El president d'Okay Productions s'estrena com a vocal al CN LGTBI de la Generalitat de Catalunya

L'Associació Cultural i LGTBIQ+ Okay Productions entra a formar part del Consell Nacional LGTBI de la Generalitat de Catalunya . Així ho va aprovar l'últim ple de l'ens al desembre i així ho ha ratificat el consell aquest dimeres en que s'ha celebrat la primera sessio plenària de l'any. Així doncs, l'entitat ebrenca entra a formar part del Consell Nacional LGTBI de la Generalitat de Catalunya, l'òrgan oficial que fa d'interlocutor entre el Govern i les entitats LGTBIQ+ del país. De fet, les propostes que es generen de les reunions que fa l'ens són vinculants.

Les Terres de l'Ebre estaran representades de la mà del president de l'associacio, Roger Font i Montornés. El primer Consell Nacional on ha participat ha estat aquest dimecres 6 de juny a la Conselleria d'Igualtat i Feminsimes en una sessió presidida per la MH Consellera Tània Verge i pel Director General de Polítiques Públiques LGTBI de la Generalitat de Catalunya.

El president d'Okay Produccions ha celebrat, durant la sessió, l'entrada de l'entitat i la vocalia ebrenca "com una fita històrica per representar les realitats rurals". Durant la presentació també s'ha mostrat satisfet "de la feina que fa el CN LGTBI i de les sinèrgies que es poden crear entre les altres entitats participants". Roger ha destacat "els projectes de transformació social que té l'entitat a les Terres de l'Ebre i que són un exemple a seguir per altres entitats d'aquesta índole estenent la mà a col·laborar amb qui sigui necessari".

Els camps d'actuació del Consell Nacional LGBTI són els que tenen relació directa o indirecta amb l'apoderament i el reconeixement dels drets i les accions destinades a erradicar l'homofòbia, la lesbofòbia, la bifòbia i la transfòbia que pateixen les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals.



11 views0 comments
bottom of page