top of page
COLORS-ON-TOUR_1364x200.gif

Griselda Fornós publica “El misteri a la biblioteca de Tortosa”

  • El conte està il·lustrat per la terraltina Àngels Cid i té una versió d’àudio a través d’un QR de la versió de paper


Griselda Fornós López (Barcelona, 1966) ha publicat un nou conte infantil sota el títol “El misteri a la biblioteca de Tortosa”. El conte explica les aventures d'una família de ratolines que tenen un punt de trobada: La biblioteca de Tortosa, en diverses èpoques de la història. Està pensant per a nenes i nens de 6/7 anys. Per desenvolupar l’obra infantil, l’autora ha comptat amb la col·laboració de la il·lustradora gandesana Àngels Cid, que acompanya de dibuixos cada pàgina del conte. 


Griselda també ha editat un audio-conte disponible al codi QR que hi ha al mateix llibre. Aquest audio conte trasllada a les lectores per aventures i misteris amb música i endevinalles. Sempre amb un rerefons de conceptes com la diversitat, l'amor, el treball en equip i el fet de saber compartir. El fil conductor d’aquesta nova obra de Fornós és la imaginació i la música. La màgia està servida.

El conte es pot comprar a través de les xarxes socials de l’autora i també es podrà trobar el dia de Sant Jordi a les presentacions que organitza la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.0 views0 comments

Comments


bottom of page