top of page
COLORS-ON-TOUR_1364x200.gif

La Mare i el Pare Noel arribaran junts per primer cop en tot l’Estat

L'Ass. Cultural i LGTBI+ Okay Productions i l'Ajuntament de Roquetes han organitzat per aquest diumenge 11 de desembre un acte que es farà per primer cop a tot l'Estat: la Mare i el Pare Noel arriben junts i exercint el mateix paper en la llegenda i acompanyats de desenes de personatges de fantasia.

L'acte té l'objectiu de normalitzar la igualtat i la equitat de gènere, no només amb els dos protagonistes de la història sinó també de demostrar i visibilitzar la diversitat de gènere amb els diversos personatges que participaran a la rua. Es faran dues desfilades als dos nuclis urbans de Roquetes i l'acte clourà amb la recollida de cartes.


Roger Font, president de l'entitat: "Hem de crear precedents amb els que poder normalitzar parlar obertament de gènere des de la infància. Els referents de les tradicions populars ens han de permetre escriure una pàgina en les llegendes que adaptin les històries a les perspectives i les identitats diverses i d'una manera transversal. Aquest acte és una mostra més de la feina que queda per fer en l'àmbit del gènere... i és un pas endavant per visibilitzar referents als més petits a la vegada que trencar amb el patriarcalisme de les llegendes, però d'una forma respectuosa amb la il•lusió amb la que miren els infants aquestes festes."

40 views0 comments

Comments


bottom of page