top of page
COLORS-ON-TOUR_1364x200.gif

La Mare i el Pare Noel recullen més de mig miler de cartes a Roquetes

  • La rua va transcorrer els principals carrers de la Urb. dels Pilans i de Roquetes i, sota el títol Un viatge de fantasia, va fer-se l’encesa de l’enllumenat nadalenc

  • L’activitat va estar organitzada per l’Ass. Cultural i LGTBI+ Okay Productions i l’Ajuntament de Roquetes


Roquetes va rebrer el 6 de desembre la Mare i el Pare Noel amb Un viatge de fatansia, el nou espectacle cultural de l’entitat que integrava  diversos personatges de l'imaginari popular i de películes Disney i Warner: Les Papallones, Maléfica, Tom & Jerry, Harry Potter, Ron i Hermione van ser les encarregades d’acompanyar la parella de Lapònia.El viatge va comptar amb melodia pròpia a partir d’un mixt musical amb la veu de l’ebrenca Irene Porta Allende. L’artista Mar Grifoll Ginata va crear, a partir d’aquesta música, la coreografia del ball que es va poder veure durant el transcurs de la rua amb la col·laboració de Roketes Balla.La Mare i el Pare Noel, amb l’ajuda d’elfes i elfs, van recollir prop de 700 cartes durant el viatge. El seu pas per Roquetes va servir, també, per fer l’encesa de l’enllumenat públic nadalenc, de la mà de l’alcalde de la ciutat, Ivan Garcia Maigi, qui va rebre tota la cerimònia.La rua va transcórrer la Urbanització dels Pilans i va continuar pels principals carrers de Roquetes amb l’estrena de tres carrosses noves propietat de l’entitat organitzadora i elaborades per les sòcies que la conformen.L’acte va cloure amb caramels, cortesia de l’Ajuntament de Roquetes. 

L'espectacle i la rua va estar organitzat l'Ass. Cultural i LGTBI+ Okay Productions i l'Ajuntament de Roquetes i va comptar amb el suport de la Dir. General de Joventut i la Diputació de Tarragona, de Leroy Merlin, Roketes Balla i d’Eports.


49 views0 comments

Comments


bottom of page