top of page
COLORS-ON-TOUR_1364x200.gif

La Xarxa i Canal TE estrenen "Pride Rural 2023", la prèvia d'Unicorns Pride Ebre

La festa de l’orgull LGTBI+ arriba a les televisions locals de Catalunya i La Xarxa+ aquest dissabte 3 de juny a les 22.30h amb el programa ‘Pride Rural’. Es tracta d’una producció de la Xarxa Audiovisual Local amb la col·laboració de Canal TE i Unicorns Pride que vol donar a conèixer la celebració de la Pride fora de les grans ciutats.Orgullosos de portar la diversitat a tot Catalunya, el periodista Roger Font i l’artista vedette La Mega Pubilla presenten aquest espai ple de música i entrevistes. Conversaran amb artistes del col·lectiu i convidats especials com la participant de la tercera temporada d’Objectiu Paki Irene Porta, la DJ Lisaa Queer, la polifacètica, Victòria Monique (La Barbie Calva) i les integrants del grup ebrenc, les Damas de España.

El programa també comptarà amb Oliver Over i Griselda Fornós, dos dels sis artistes que han format part del nou videoclip oficial de l’himne del festival Unicorns Pride Ebre, que organitza l’Associació Cultural i LGTBI+ Okay Productions de Roquetes.

La cançó, titulada ‘Unicorns Pride’ es va estrenar el 10 de maig i busca transmetre, a través de la música, els valors d’una festa que va nàixer l’any passat amb l’objectiu de donar visibilitat a les realitats rurals del col·lectiu.


El programa ‘Pride Rural’ és una producció de la Xarxa Audiovisual Local amb la col·laboració de Canal TE i Unicorns Pride que es podrà veure dissabte 3 de juny a les 22.30h en aquesta mateixa casa.85 views0 comments

Comentários


bottom of page