top of page
COLORS-ON-TOUR_1364x200.gif

Logística comença els preparatius per les obres del nou local de l'entitat


Abans que acabés l'any l'equip logístic de l'Associació Cultural Okay Productions començava les obres del nou local de l'entitat. És l'inici d'un projecte de tres fases d'un espai que s'ha de restaurar per adecentar-lo a les necessitats de l'entitat: la gravació dels seus continguts, un espai d'emmagatzematge i també l'àrea d'administració.


L'equip va orgnaitzar-se a finals de desembre per obrir la paret de la porta principal i fer un accés temporal per accedir amb materials pesats, màquines i decorats. El responsable del departament, Juanjo Gasulla, assegura que "aquest espai complirà amb tots els condicionats i les necessitats de l'entitat. Són més de 80 metres quadrats ampliables en un futur i a través dels quals l'entitat complirà els seus objectius logístics per al 2022".Felipe Tallada, Carlos Fores, Yosu Àlvarez i Iris Pasanau han estat, juntament amb Juanjo Gasulla, els encarregats d'executar aquesta primera fase. La segona s'espera que s'executi i s'acabi a mitats del mes de febrer quan, automàticament després, l'equip d'organització encapçalat per Montse Vilanova i Merche Calvo acabaran de completar l'interior de l'espai amb l'ajuda de la resta de l'equip.


Roger Font, el president del grup Okay també ha fet èmfasis amb la importància de la instal·lació elèctrica: "Ens comprometem amb el medi ambient perquè volem ser autosuficients i generar el mínim impacte. És per això que el local s'alimentarà de plaques solars fotovoltaiques i el material emprat per la construcció dels decorats serà reciclat de donatius d'empreses i particulars."

25 views0 comments

コメント


bottom of page