top of page

Més d'un miler de persones a l'exitosa primera Unicorns Pride Ebre

Ja s’ha confirmat una segona edició de la jornada a Roquetes per a l’any que ve.

Més d'un miler de persones van participar de la primera edició d'Unicorns Pride Ebre que es va celebrar el passat 25 de juny a Roquetes. Sense incidències registrades, el col·lectiu LGTBIQ+ va gaudir d'una jornada reivindicativa amb una exitosa desfilada que va recorrer els dos carrers principals del municipi.


Els pregoners de la festa van ser Jose Mola i Desirée Rodriguez, dos referents del col·lectiu que van fer saltar les llàgrimes als milers d'assistents a l'acte.


L'objectiu de la festa era trencar estigmes, tabús i fer sentir la llibertat amb tots els sentits, un objectiu que va complir amb esqureix la organització.El passat 25 de juny, l’Escola Mestre Marcel·lí Domingo de Roquetes va ser l’escenari de la festa de l’orgull, que vol ser un referent al territori. Des d'Okay Productions afirmem que se vam superar les expectatives d’assistència. Roger Font, president de l'entitat: “Des de l’organització estem molt contents del resultat de la festa. Hem aconseguit crear un espai segur, un espai divers, que explica i difon d’una manera molt transversal les lluites del col·lectiu LGTBIQ+». Destaca també que, durant la nit “no es va registrar cap incidència”. Hi havia un punt d’atenció LGTBIQ+ i un punt lila i cap dels dos va recollir cap agressió. “Tot i això, som conscients que, per molt que a la festa no se registren agressions, la realitat a les cases, als carrers, a les feines i a altres festes que no són del col·lectiu és una altra”.Des d’Unicorns Pride Ebre volen seguir treballant de manera regular per denunciar actituds homòfobes i trànsfobes. “A partir d’aquí, amb la psicòloga i l’advocat de l’associació establirem protocols perquè les persones que es troben en estes situacions tinguen una eina fàcil i ràpida per poder accedir a associacions que fan un acompanyament jurídic i psicològic a qui patixque agressions”.Des d'Okay Productions seguirem treballant per promoure activitats per al col·lectiu durant tot l’any.

145 views0 comments

Comments


bottom of page