top of page
COLORS-ON-TOUR_1364x200.gif

Okay Productions aprova un pressupost de més de 14.000€

  • L’entitat l’ha aprovat per unanimitat en assemblea general i contempla un superàvit de gairebé 5 mil euros.

  • Les partides més quantioses d’inversions estan destinades al nou local de l’associació i a l’adquisició de material per la realització d’activitats


L’última assemblea general ordinària de l’Associació Cultural Okay Productions ha aprovat el pressupost anual del 2022 i, amb això, també el programa d’activitats. El pressupost ascendeix a 14.134€ i les partides principals d’inversió es destinaran a l’adquisició de material i a l’adecentació del magatzem que s’ha de convertir amb el futur local de l’entitat.


El president d’Okay Productions, Roger Font ha valorat de forma molt positiva el superàvit “perquè suposarà un total de 4.856€ que demostren la qualitat de les activitats i l’esforç col·lectiu dels membres que les duen a terme”.


Els ingressos del pressupost venen de les activitats que l’entitat durà a terme durant enguany i també de la subvenció d’administracions públiques com la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Roquetes.


Per altra banda, l’entitat va aprovar el programa d’activitats i, amb això, el seu calendari. El curs cultural OKP iniciarà el 23 d’abril amb activitats infantils per Sant Jordi i Santa Jordina i continuarà amb l’Orgull LGTBIQ+ el 25 de juny. També es durà a terme un scape room durant el setembre i l’octubre. El 31 d’octubre es durà a terme La Castanyada amb un espectacle infantil i amb venda de castanyes i punyetes. I l’entitat clourà l’any amb la rua del Pare i la Mare Noel i oferirà a tots els xiquetes i xiquetes la possibilitat de fer una vídeo trucada amb aquests personatges les setmanes prèvies a la seva arribada. Angels Paredes, la directora de responsabilitat social d’OKP destaca que “és molt important que les activitats tradicionals com les que fem comencen a tenir un paper igualitari, que siguin reivindicatives i que posin la dona al lloc on sempre ha estat però amb la visiblitat que sempre li ha faltat”


L’entitat treballa també per altres activitats que coproduirà amb altres entitats i empreses del territori i de Roquetes, on Okay Productions té la seu i durà la gran majoria de les propostes.


39 views0 comments

Comentarios


bottom of page