top of page
COLORS-ON-TOUR_1364x200.gif

Okay Productions denúncia una discoteca de Deltebre per diverses agressions LGTB-fòbiques

L’Associació Cultural i LGTBI+ OKP, de Roquetes i amb una trentena d’associats, vol fer públic aquest comunicat per denunciar davant l’opinió pública l’actuació negligent cap al col·lectiu que de forma reiterada han protagonitzat els responsables d’una coneguda discoteca de Deltebre, de la que de moment no hem volgut difondre el seu nom per actuar de forma didàctica i responsable, tot confiant que els propietaris i personals de seguretat d’aquest centre lúdic rectifiquin el seu comportant agressius contra el col·lectiu que representem.


La nostra associació ja va denunciar fets greus el passat mes de juny quan es van produir dues agressions físiques. Ara, però s’han repetit fets similars fa unes setmanes, concretament el passat mes de novembre, amb agressions verbals i espemptes.


L’Associació Cultural LGTBI+ OKP, a més de celebrar amb un notable èxit de participació la festa Unicorns Pride Ebre, també està creada per ajudar i defensar les víctimes que pateixen situacions lgtb-fòbiques a les Terres de l’Ebre. I és per això que les orientem per a que acudeixin als serveis comarcals, els SAI (Servei d’Atenció Integral i acompanyament a persones LGTBI+) per a que siguin ateses de les agressions, de forma gratuïta, i amb atenció jurídica i psicològica garantides, entre d’altres.


En aquest discoteca de Deltebre tres víctimes van patir agressions físiques i verbals, sense que el personal de la discoteca els atengués d’acord als protocols, i allò que es va fer va ser fer-los fora del recinte a empemptes. La nostra associació va demanar la mediació de l’ajuntament de Deltebre, qui és va oferir per donar informació i orientació als agressors. Però a la cita ni tant sols van acudir els representants de l’empresa, i la convocatòria de la reunió que expressament es va fer per aquest motiu va ser infructuosa.


Des d’aquest comunicat demanen als responsables de l’empresa que gestionen la discoteca de Deltebre, que erradiquen aquests comportaments agressius cap al nostre col·lectiu. Creiem que és inadmissible que a aquestes alçades qualsevol persona no pugui acudir amb tota la tranquil·litat a un local d’oci nocturn i gaudir de la vida social amb els seus amics i amigues, per la qual cosa, hem decidit presentar una denúncia davant de l’Oficina d’Igualtat de Tracte i No-discriminació del Departament d'Igualtat i Feminismes, tot demanant que s’obri una investigació per aclarir les responsabilitats que se’n puguin derivar, per uns comportaments agressius que, al tornar-se a produir el passat més de novembre, són reiterats i no sembla que ningú vulgui fer res per a que desapareguin completament.

87 views0 comments

Comments


bottom of page