top of page
COLORS-ON-TOUR_1364x200.gif

Tot a punt per la 2a Unicorns Pride Ebre, amb Ignasi Blanch de pregoner i Juani Ruiz de guest star

  • Serà el 10 de juny a Roquetes i compta amb un cartell amb 12 espectacles d’artistes LGTBIQ+ de zones rurals de Catalunya

  • Hi ha programades sis activitats entre les que destaca el primer Concurs de Carrosses i Comparses amb 6 entitats participants

Queden pocs dies per la II Unicorns Pride Ebre que tindrà lloc el 10 de juny a Roquetes i que està organitzada per l’Ass. Cultural i LGTBIQ+ Okay Productions i l’Ajuntament de Roquetes. Les activitats començaran a les 18h i s’allargaran fins gairebé les 5 de la matinada.

L’acte inicial i el tret de sortida serà a les 18h a l’Hort de Cruells a Roquetes amb la plantada de carrosses i comparses en el marc de la primera edició del concurs sota el paraigua del festival. Aquest acte inicial estarà presentat per l’artista i instagramer tortosina Mar Lolailo (Mar Grifoll Ginata) i comptarà amb els parlaments institucionals del director general de Polítiques Públiques LGTBIQ+ de la Generalitat de Catalunya, Xavi Florensa Cantons i l’alcalde en funcions de Roquetes, Ivan Garcia i Maigi. Seguirà amb els parlaments de Roger Font Montornés, president de l’entitat i Griselda Fornós López, directora artística del festival. Des d’allí es donarà el tret de sortida a la rua de l’orgull que recorrerà, amb 6 entitats que han fet carrosses i comparses, el Carrer Major i el Carrer Pare Romanyà.

Un cop la rua arribi davant el pati de l’Escola Marcel·lí Domingo, està previst que arrenqui el festival al recinte de la mà de La Mega Pubilla i Ori Maurici, els presentadors de la nit. Al festival s’estrenarà en directe la cançó himne del festival que interpretaran les sis artistes que l’han fet possible.


Ignasi Blanch, el pregoner i Juani Ruiz la guest star


Enguany el festival ha proposat de pregoner a l’artista roquetenc Ignasi Blanch. Ignasi compta amb una llarga trajectòria artística i és tot un referent mundial del col·lectiu LGTBIQ+. Ha estat vinculat en grans projectes artístics i ha treballat amb moltíssimes persones del món de la comunicació, del cinema i de l’art. Ignasi Blanch fa activisme a través del seu art i expressa les seves emocions i els seus missatges amb els colors i dibuixos sobre paper. Ho farà també durant el pregó on dibuixarà en directe mentre s’adreça al públic des de l’escenari.

Cada any el festival compta amb una convidada estrella. Enguany serà l’actriu i activista trans Juani Ruiz que ha estrenat single abordant el seu passat i records amargs de vida. L’actriu adreçarà, també, unes paraules al públic del festival aprofitant per fer promoció de la serie en la que es troba immersa ara: Vestidas de azul, la continuació de la sèrie “La Veneno” que els Javis estan preparant per Atresmedia.


12 artistes LGTBIQ+ de zones rurals de Catalunya estrenen espectacle


Seran fins a 12 els grups artístics que estrenen espectacle enguany a la II Unicorns Pride Ebre. Ho farà la cantant morenca Irene Porta, també les Drags Steinburg, Divax i Luzbel de Montiel. A l’espectacle actuarà també el grup ebrenc Damas de España. De fora del territori estrenaran espectacle La Mega Pubilla, el cantant i compositor Oliver Over i el seu equip artístic, la Drag Vayatella Versace, la DJ Lisaa QueR, la DJ Onea, el ballarí Gerard Valldeperes i, com no, La Barbie Calva i Sus Dancing Queens.

L’acte estarà conduït per tres presentadores de luxe: La Mega Pubilla, Ori Maurici i Mar Lolailo.

6 activitats complementàries


L’acte comptarà amb 6 activitats complementàries. El concurs de carrosses i comparses, la II Cursa de Tacons, el Sopar amb Bingo amb ploma, la Cursa del Xupito, food trucks per sopar i la primera edició del Pride Market amb parades d’entitats i botigues. També hi haurà un Punt Lila i Irisat durant tota la nit i es distribuiran condons de diverses modalitats durant la festa.

39 views0 comments

Commentaires


bottom of page