top of page

Un viatge de fantasia: arriben la Mare i el Pare Noel a Roquetes

  • Serà el 6 de desembre en una rua que transcorrerà la Urb. dels Pilans i els principals carrers de Roquetes

  • L’activitat està organitzada per l’Ajuntament de Roquetes i l’Ass. Cultural i LGTBI+ Okay Productions i comtparà amb l’encesa de llums de Nadal


Roquetes rebrà la Mare i el Pare Noel amb un viatge de fatansia amb diversos personatges de l'imaginari popular i de películes Disney i Warner. El viatge compta amb melodia pròpia a partir d’un mixt musical amb la veu de l’ebrenca Irene Porta. L’artista Mar Grifoll Ginata és la coreògrafa del ball que es podrà veure durant el transcurs de la rua amb aquesta música de fons.


L’acte serà el 6 de desembre de la mà de l'Ass. Cultural Okay Productions, qui iniciarà el recorregut amb tres carrosses diferents des de la ubranització dels Pilans, a les 17h, fins Roquetes, on hi ha prevista l'arribada sobre les 17.45h. A les 18h, quan la rua arribi davant del Mercat Municipal de Roquetes, la Mare i el Pare Noel amb Harry Potter i les papallones lluminoses seran les encarregades de fer l'obertura de les llums de Nadal del municipi. 


Tot seguit la rua acabarà el que queda de recorregut fins la Plaça dels Països Catalans, on, en un escenari, la Mare i el Pare Noel recolliran les cartes de totes les qui vulguin entregar-li. 


L'acte està organitzat per l'Ass. Cultural i LGTBI+ Okay Productions i l'Ajuntament de Roquetes i compta amb el suport de la Dir. General de Joventut i la Diputació de Tarragona, de Leroy Merlin i d’Eports.
2 views0 comments

Comments


bottom of page