top of page
COLORS-ON-TOUR_1364x200.gif

Unicorns Pride 2024 serà el 8 de juny i repartirà més de 500€ en premis a carrosses i comparses

  • El 8 de juny del 2024 Roquetes tornarà a viure el festival de l’orgull LGTBIQ+ rural de Catalunya

  • S’obren les inscripcions al concurs de carrosses i comparses, que en la segona edició repartirà més de 500€ en premis

L’Associació Cultural i LGTBI+ Okay Productions i l’Ajuntament de Roquetes fa mesos que treballen en el que serà la tercera edició del festival  Unicorns Pride Ebre. Es durà a terme el proper 8 de juny i tindrà el mateix recorregut en la desfilada i la mateixa localització en l’esdeveniment. El festival consolida així un format que pel 2024 evolucionarà en contingut, millorarà en la part estètica i incorporarà activitats infantils al recinte.


Enguany, en el marc de la segona edició del Concurs de Carrosses i Comparses, es repartiran més de 500€ en premis a  les entitats, empreses o grups i col·lectius que ja poden apuntar-se doncs ja està obert el termini d’inscripció a través del formulari: https://forms.gle/xPXxNFk2PzLcbqsu7   i amb el que se pretén que la gent del territori i de l’àrea d’influència del festival s’impliqui a la participació. El concurs està obert a gent del Camp de Tarragona, de les Terres de l’Ebre i el Nord de València. Les inscripcions estan obertes fins al 20 de febrer.


En referència al festival, tot i que es mantindrà el recorregut i la localització, el contingut evolucionarà amb noves propostes musicals en directe. La organització no desvellta, de moment, quines són les artistes convidades tot i que augmenten respecte l’edició de l’any passat. En la selecció artistica, ja feta, s'ha tingut en compte un criteri de paritat, diversitat en l’oferta artística i de representació territorial de les zones rurals de Catalunya, amb espai assegurat per nous talents artístics del col·lectiu a les Terres de l’Ebre.7 views0 comments

Comments


bottom of page