top of page

Unicorns Pride Ebre vol ser la festa de l’orgull LGTBI+ rural de Catalunya

La festa, coorganitzada per l’Ass. LGTBI+ Okay Productions i l’Ajuntament de Roquetes compta un any més amb el suport institucional del Dept. d’Igualtat i Feminismes a través de la Direcció General de Polítiques Públiques LGTBI+ de la Generalitat de Catalunya


Avui s’ha presentat en roda de premsa la nova edició d’Unicorns Pride Ebre que tindrà lloc el 10 de juny a Roquetes. El festival revalida de nou el suport institucional en tant que serà coorganitzat per l’Associació LGTBI+ Okay Productions i l’Ajuntament de Roquetes i comptarà, de nou amb el suport del Departament d’Igualtat a través de la nova Direcció General de Polítiques Públiques LGTBI+ de la Generalitat de Catalunya que subvenciona una part del festival. Te diverses novetats importants que avui s’han fet públiques: més de 15 espectacles d’artistes LGTBI+ d’artistes i grups de les Terres de l’Ebre, de La Garrotxa, de Lleida, de La Pobla de Montornés, Granollers i altres zones rurals de Catalunya i també de la província de Castelló. En aquest sentit el president de l’entitat, Roger Font Montornés ha dit “Per nosaltres és molt important el suport institucional del Govern perquè pensem que l’any passat el festival es va convertir en un referent de “Pride Rural” a Catalunya i al Nord de València i volem encaminar-lo en este sentit”.

Enguany també hi participaran entitats del territori que participaran al I Concurs de Carrosses i Comparses de l’Unicorns Pride Ebre. En total s’hi ha inscrit 5 entitats que portaran dues carrosses i tres comparses diferents. La rua mantindrà el mateix recorregut que l’any passat i té l’objectiu de donar visibilitat a les lluites LGTBI+ i la singularitat del col·lectiu en zones rurals pels carrers de Roquetes on tindrà lloc el festival.

Tot i que encara no s’han presentat els continguts del festival, la organització ha avançat que un mes abans del festival es presentaran els noms de les persones que hi actuaran. Ho faran de forma conjunta amb l’estrena del videoclip i la cançó amb la que l’equip del festival està treballant. L’entitat vol impulsar una cançó que contempli el màxim d’accents rurals de Catalunya amb 7 cantants que també actuaran dins del pride ebrenc. El videoclip és un dels continguts comunicatius que formen part del projecte i que tenen l’objectiu de comunicar i donar visibilitat als valors del festival. L’entitat vol que “la gent es faci seva la cançó”. El track també es penjarà a diverses plataformes musicals streaming i es podrà utilitzar a TikTok i Instagram per crear continguts.



26 views0 comments
bottom of page