top of page

Unicorns Pride estrena cançó i videoclip amb accent rural català

Les xarxes socials s'han inundat d’un nou himne. Sis artistes de la Catalunya rural posen veu i música a la nova melodia del festival de l’orgull LGTBI+ rural del país. L’objectiu és, a través de la música, traslladar els valors d’una festa que va nàixer l’any passat amb l’objectiu de donar visibilitat a les realitats rurals del col·lectiu.


Les persones que han fet possible aquesta cançó estan vinculades directament amb el festival ja sigui per participar-hi als seus inicis o per estrenar espectacle enguany. La cançó parla de la diversitat de gènere, de la festivitat, dels amors sense estereotips, dels valors rurals i de la transformació que està aconseguint l’entitat a través de les activitats que es fan durant l’any a les Terres de l’Ebre.


Les artistes interpretaran el tema musical en directe el proper 10 de juny a Roquetes en el marc de la segona edició d’Unicorns Pride Ebre.

La cançó ha estat escrita i composada pel productor musical Oliver Over (Lluis Vilalta Oliver, d'Olot a la Garrotxa). La canta ell mateix junt a les artistes Griselda Fornos Lopez (Barcelona), Victoria Monique Sáez Cascales (Lleida, al Segripa), Mariona del Pino Escales (Tortosa, al Baix Ebre), Eduard Molian García (Els Prats de Rei, a l'Anoia) i Roger Font Montornés (Roquetes, Baix Ebre). El filmaker encarregat del rodatge del videoclip ha estat el moranovenc Marc Font Montornés. El projecte està finançat amb fons propis de l’entitat que ja va destinar als pressupostos d’enguany una partida dels beneficis de la primera edició del festival amb l’objectiu de continuar donant veu i imatge al col·lectiu LGTBI+ rural de Catalunya.
20 views0 comments

Comments


bottom of page