top of page
COLORS-ON-TOUR_1364x200.gif

Unicorns Pride ja té data i convoca un concurs de carrosses i comparses

  • La festa, organitzada per l’Ass. Cultural i LGTBI+ Okay Productions i l’Ajuntament de Roquetes, tindrà lloc el 10 de juny

  • Enguany la participació a la festa estarà oberta a entitats i grups a través del I Concurs de Carrosses i Comparses

L’Associació Cultural Okay Productions i l’Ajuntament de Roquetes, fa mesos que treballen en el que serà la segona edició del festival Unicorns Pride Ebre. Es durà a terme el proper 10 de juny i tindrà el mateix recorregut en la desfilada i la mateixa localització en l’esdeveniment.

Tot i que es mantindrà el recorregut i la localització, el contingut evolucionarà amb noves propostes musicals en directe. La organització no desvellta, de moment, quins són els artistes convidats tot i que es dupliquen respecte l’edició de l’any passat i inclourà novetats importants. Enguany les entitats, empreses o grups i col·lectius podran apuntar-se al I Concurs de Carrosses i Comparses pel que ja està obert el termini d’inscripció a través del formulari: https://forms.gle/HuaQ7399Uo3BQKEF6 i amb el que se preten que la gent del territori i de l’àrea d’influència del festival s’impliqui a la participació.

El concurs està obert a gent del Camp de Tarragona, de les Terres de l’Ebre i el Nord de València. Les insciprcions estan obertes fins al 20 de febrer.

27 views0 comments

コメント


bottom of page