top of page
COLORS-ON-TOUR_1364x200.gif

Unicorns Pride s’anunciarà a TV3 en franges d’Eufòria, Col·lapse, Tot es mou i Zona Franca

  • L’Ass. Cultural i LGTBIQ+ Okay Productions ha arribat un acord amb la CCMA per emetre durant 15 dies l’anunci del festival

  • L’anunci l’ha confeccionat el videomaker Marc Font Montornés amb la música del festival cantada per 6 artistes de zones rurals del país

L’associació Cultural i LGTBIQ+ Okay Productions ha arribat a un acord amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per anunciar la cita del festival de la segona edició d’Unicorns Pride Ebre a TV3. L’anunci s’emetrà durant 15 dies a diverses franges horàries de TV3, entre les quals Eufòria, Col·lapse, Zona Franca i el matinal Tot es mou.


L’anunci l’ha confeccionat el filmaker Marc Font Montornés, membre de l’entitat i que ha sel·leccionat els clips de la passada edició en un procés molt minuciós per representar al màxim l’esscència del festival. Ho ha fet amb la música de l’edicio 2023 del festival: la cançó coral d’Unicorns Pride cantada per 6 artistes de zones rurals de Catalunya.


L’objectiu és “donar visibilitat al festival, posar en valor el prestigi del seu contingut i aconseguir la participació de les àrees metropolitanes, igual que a viceversa quan es fan els prides de ciutat” ha dit Roger Font Montornés, el president de l’entitat. La campanya comença a TV3 el dia 19 de maig i s’acabarà el dissabte 3 de juny.

54 views0 comments

Comments


bottom of page