top of page
unicorns-pride-ebre-2.png
collage.png

L’Associació Cultural Okay Productions i l’Ajuntament de Roquetes han creat ‘Unicorns Pride Ebre’, una gran jornada festiva del col·lectiu LGTBIQ+ que tel lloc cada juny amb diferents activitats inclusives per reivindicar la diversitat des d'una perspectiva rural i amb l’objectiu de fer pedagogia amb les sigles LGTBIQ+ en entorns poc poblats amb les seves singularitats. La festa s'ha convertit en una referència al territori amb activitats icòniques com la desfilada, la rua amb carrosses i comparses pels carrers del municipi, la cursa de tacons i els espectacles musicals.

La festa rep el suport institucional del Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Tarragona. La festa del 2024 tindrà lloc el 8 de juny a les 18h.

A continuació un resum de l'edició 2023 en un vídeo de Canal TE i un altre de la propia organització:

L'any 2023 i gràcies a la veu i la unió d'esforços de diverses persones que van formar part del naixement del projecte es va crear l'himne del festival que sota el mateix títol reivindica la diversitat del col·lectiu i la realitat de les zones rurals. El vídeoclip es va gravar a Tortosa, Sitges, Delta de l'Ebre i Lleida. El so es va enregistrar als estudis d'Oover Beats Studio, del cantant i compositor Lluis Vilalta Oliver a Sitges. 

bottom of page