top of page
stjordi-stajordina-2.png

L’Associació Cultural i LGTBI+ Okay Productions va crear al 2022 un espectacle inclusiu amb la voluntat d'empoderar la figura femenina i els rols de gènere en el marc d'un espectacle infantil. Griselda Fornós va crear una història en la què la llegenda transcorria a l'escenari dels camps dels pagesos de les Terres de l'Ebre i també s'incorporava el personatge femení. L'espectacle va acompanyat d'activitats infantils. Ara aquesta obra continua de la ma de l'artista Mar Grifoll Ginata.

El dissenyador Alberto Lamote de Grignon és l'encarregat d'il·lustrar tots els personatges d'aquesta festa que es fa anualment en el marc de les activitats de la diada de Sant Jordi i Santa Jordina.

L'any 2023 la història va evolucionar amb nous personatges i ara l'entitat està treballant en l'edició d'un llibre que reculli les històries de les tres edicions elaborades per les persones que integren la representació. En el llibre s'hi volen recollir les històries sota el títol "Les aventures de Santa Jordina i Sant Jordi amb el Drag Cinto" i es vol ficar a distribució durant el 2024 amb les il·lustracions del dissenyador dels cartells. 

okay-stjordi-2024-pantalla-web.png

GALERIA D'IMATGES 2023

GALERIA D'IMATGES2022

bottom of page