top of page

Alba Vilas Baiges, pregonera de l’Unicorns Pride 2024

  • L’ex-jugadora roquetera del Femení del Barça, Alba Vilas Baiges serà la pregonera del festival organitzat per Okay Productions i l’Ajuntament de Roquetes

  • L’anunci s’ha fet avui, en directe, a través de l’instagram del festival i l’han seguit prop de 500 persones


Compte enrere pel que serà la 3ª edició d’Unicorns Pride Ebre, l’orgull rural LGBTIQ+ de Catalunya que se celebrarà, un any més, a Roquetes a les Terres de l’Ebre. L’Ass. Cultural i LGBTIQ+ Okay Productions i l’Ajuntament de Roquetes han fet públic avui el nom de la pregonera, comunicant-li a través d’un directe d’instagram des de l’Estadi Municipal de Futbol de Roquetes.


Alba Vilas Baiges (Roquetes, 1983) serà la pregonera d’aquesta tercera edició del festival. Natural de Roquetes, Alba ha estat una referent de visibilitat LGBTI+ en el món de l’esport a través del futbol femení al Barça però també en el món de l’educació, a les escoles que ha treballat. S’ha hagut d'enfrontar a les estructures patriarcals del món de l’esport en els seus inicis a Tortosa. Va descobrir la seva sexualitat lèsbica a Barcelona, quan va fitxar pel Barça. Ara parla obertament de diversitat a les aules on, com a professora, contribueix a construir una societat més justa i igualitària. Com a esportista defensa la necessitat de donar visibilitat a referents en el món de l’esport i lamenta la manca de referents al futbol masculí. ha participat en diverses jornades contra la lgbtifòbia a l’esport. Alba ha estat escollida pregonera per les dues parts de la organització del festival i se l’ha donat a conèixer com a tal a través d’un directe a les xarxes socials d’Unicorns Pride Ebre.
6 views0 comments

Comments


bottom of page