top of page
COLORS-ON-TOUR_1364x200.gif

L'Associació LGBTI+ Okay Productions, pel projecte Unicorns Pride Ebre, seleccionada a la Convocatòria de Projectes Socials Catalunya 2023 de la Fundació "la Caixa"

  • El conveni de col·laboració es va signar el passat 28 de març i estableix una aportació econòmica al projecte més social de l’entitat


El projecte Unicorns Pride Ebre, al qual fa referència el conveni signat amb la Fundació "la Caixa", té una dotació de 24.490€. És el primer any que l’entitat s’hi presenta i ho ha fet amb un dels projectes de més impacte social a les Terres de l’Ebre. 


L’ajut econòmic impulsarà la professionalització del festival a través de la contractació del personal que el fa possible, donant preferència a contractar persones del col·lectiu o en situació de vulnerabilitat social. També servirà per contractar una part dels espectacles que es duran a terme el 8 de juny a Roquetes durant el decurs d’Unicorns Pride i per disposar de més professionals al Punt Lila i Irisat i els tallers que es faran al voltant d’aquest servei durant aquell dia.



2 views0 comments
bottom of page