top of page
COLORS-ON-TOUR_1364x200.gif

Colors on tour: les realitats del col·lectiu LGTBIQ+ del món rural en una sèrie de tv


La Mega Pubilla i Roger Font Montornés, les presentadores del nou reality de La Xarxa+

El 4 de maig, les televisions locals i la seva plataforma La Xarxa+ estrenen ‘Colors on tour’, una sèrie que recorre Catalunya per conèixer les persones que treballen en la visibilització de les lluites i realitats del col·lectiu LGTBIQ+. Es tracta d’una producció de la Xarxa Audiovisual Local, amb la col·laboració de Canal TE i el suport de l’Associació cultural Okay Productions.


Al llarg de 12 capítols de 27 minuts viatjarem amb la vedet còmica La Mega Pubilla i el periodista i 'nebot' de l’artista, Roger Font Montornés, que parlaran amb Victòria Monique, Bru Madrenas, Alba Vilas, Oriol Maurici, Hugo Marlo, Silvia Rodriguez, Fina Campàs, Alexandre Sanz, Vidda Priego, Ramiro Marocchi, Francesc Soler i Jose Antonio Torre del Ser.


On i quan es pot veure

Colors on tour’ és una producció de la Xarxa Audiovisual Local, amb la col·laboració de Canal TE i el suport de l’Associació cultural OK Productions que es pot seguir a partir del 4 de maig a les televisions locals i a la seva plataforma, La Xarxa+.


Descobreix els protagonistes de ‘Colors on tour’


CAPÍTOL 1

Victòria Monique, de Lleida (Segrià): dona trans i activista que treballa als Serveis Socials del Consell Comarcal del Segrià i organitza la festa queer La Marimorena, a Lleida. A xarxes és La Barbie Calva.

CAPTÍOL 2

Bru Madrenas, de Girona: escriptorx, historiadorx i educadorx social. És una persona trans i no binària que creu fermament que l'educació és una eina per canviar el món. A més, és autorx de Transgresorxs.

CAPÍTOL 3

Alba Vilas, de Roquetes (Baix Ebre): mestra, exjugadora de futbol professional  (exjugadora del Barça i de la selecció catalana) i mare soltera. Assegura que ha patit doble discriminació pel fet de ser lesbiana i dona amb una pilota als peus. És la pregonera de l’edició d’aquest any de l’Unicorns Pride, de Roquetes.

CAPÍTOL 4

Oriol Maurici, d’Alcoletge (Segrià): mestre, model i regidor, ensenya a nens amb necessitats educatives especials. És regidor de l’equip de govern d’Alcoletge i primer finalista al certamen Mr. Gay Espanya.

CAPÍTOL 5

Hugo Marlo, de Viladrau (Osona): és un cantant i activista trans que s’ha fet molt popular a xarxes socials per explicar el seu procés de trànsit. A través de la música i dels seus concerts dona molta visibilitat al col·lectiu i llança un missatge de normalització.

CAPÍTOL 6

Silvia Rodriguez, de Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental): lesbiana i músic. Lluita per guanyar-se la vida com a artista i treballa fent videoclips, locucions, música i doblatges. Utilitza les seves lletres per parlar d’amor lèsbic.

CAPÍTOL 7

Fina Campàs, de Vic (Osona): persona transsexual i secretària de l’Associació Transbaix i Roses de Sant Feliu. Des d’aquesta entitat treballa per millorar l’estatus de les persones trans, així com millorar la comprensió del conjunt de la societat respecte a la temàtica trans.

CAPÍTOL 8

Alexandre Sanz, de Vilobí d’Onyar (Selva): presentador i actor, va decidir fer-se activista després de l’assassinat de Samuel Luiz, qui va rebre una pallissa mortal per part d’un grup homòfob. És membre de l’associació Let’s be gay.

CAPÍTOL 9

Vidda Priego, de València (País Valencià). Actriu i còmica que s’autodefineix com a ‘artivista’ i treballa amb col·lectius vulnerables. És una dona trans no binària que utilitza l’humor per transformar la societat.

CAPÍTOL 10

Ramiro Marocchi, de Buenos Aires (Argentina): persona transmigrant, membre del grup La Bassa Mar, un espai col·lectiu de retir i trobada a l'Ampolla, Tarragona. Va estudiar Arts Audiovisuals a l’Argentina i està vinculada des de jove amb les lluites pels drets humans.

CAPÍTOL 11

Francesc Soler, de Vic (Osona): periodista, escriptor i analista polític català que treballa a Catalunya Ràdio i és l’autor del llibre ‘El somriure dels dofins’, on relata l’acceptació de la pròpia identitat a l’Osona dels vuitanta i noranta mitjançant el diàleg entre el protagonista i els grans autors de la literatura LGTBIQ+.

CAPÍTOL 12

Jose Antonio Torre del Ser, de Gurb (Osona): és ballarí i coreògraf i lidera la cia. de dansa Leftlovers. És gai i a través del ball i l’ensenyança d’aquesta disciplina vol facilitar espai segurs per a totes les persones que vulguin expressar la seva llibertat d’identitat i sexual.



14 views0 comments
bottom of page